Direct naar inhoud

Pipelien heet nu Verdaflow. Lees wat er verandert →

Productupdates

Changelog

Elke betekenisvolle update die we aan Pipelien toevoegen.

714 updates bijgehoudenLaatst bijgewerkt op 2026-10-23
Offertes ondertekenen2
  • Opgelost
    Je klant tekent altijd de versie die op het scherm staat
    • Verstuur je opnieuw terwijl de oude link nog openstaat, dan laadt de pagina eerst de nieuwe versie voordat er getekend kan worden
    • Open je als ingelogde collega een verstuurde link, dan zie je precies wat je klant kreeg, niet je nieuwere wijzigingen
  • Opgelost
    De datum bij de handtekening blijft de dag van ondertekenen, en verspringt niet meer naar de dag dat je de offerte opent
Offertes4
  • Opgelost
    Het adres van je klant op de offerte houdt weer het huisnummer
    • Sommige voorbladen toonden "Hof" in plaats van "Hof 12"
    • Open offertes die nog niet getekend zijn, zijn hersteld
  • Opgelost
    Bedragen kloppen overal
    • Bedragen met centen tonen altijd twee decimalen
    • Een Subtotaal naast een prijskolom incl. btw telt nu op tot de regels erboven (3 x 121,00 is 363,00)
    • Het totaal op de lead, in de verstuurde mail en in je statistieken is het bedrag dat je klant kreeg
  • Verbeterd
    Een verstuurde offerte waarvan de vervaldatum voorbij is, staat nu ook op de tijdlijn van de lead als Verlopen, net als in de leadlijst
  • Verbeterd
    Alleen concepten kun je nog verwijderen
    • Een verstuurde of getekende offerte blijft staan, zodat een handtekening nooit per ongeluk verdwijnt
    • Haal je een afbeelding of bijlage uit je bibliotheek, dan blijft die gewoon werken in offertes die al verstuurd zijn
Team & rollen2
  • Verbeterd
    Duidelijkere regels bij het wijzigen van een rol
    • Een beheerder kan de rol van de eigenaar niet meer aanpassen
    • Je bedrijf houdt altijd minstens één actieve eigenaar of beheerder
    • Gedeactiveerde collega's staan niet meer in de lijst als je een lead toewijst of iemand noemt
  • Opgelost
    Je team uitnodigen lukt in één keer
    • Mislukken er een paar, dan blijven alleen die rijen staan om opnieuw te proberen
    • Een verwijderde collega die je opnieuw uitnodigt, kan echt weer meedoen
    • De laatste vrije plek in je abonnement kan worden ingenomen
Beveiliging1
  • Beveiliging
    Agents en freelancers versturen alleen hun eigen offertes en zien alleen daarvan de leesstatistieken
    • Eigenaren, beheerders en supervisors zien nog steeds alles